Android razvijalci – pridružite se nam!

beenius-karierna-priloznost-android-razvijalec-pridruzi-se-nam

Si razvojni/a inženir/ka za Android? Bi želel/a postati del mlade ekipe, katere vizija je ustvarjanje prihodnosti televizije? Vabimo te, da si ogledaš opis delovnega mesta in nam pošlješ svoj CV!

Odgovornosti:

Postal/a boš del ekipe od 4 – 5 izkušenih in motiviranih Android razvijalcev, ter sodeloval/a pri razvoju aplikacije in razvoju testnih primerov. Tvoja odgovornost bo tudi kakovost končnega izdelka.

Zahtevane kvalifikacije:

– najmanj 3 leta izkušenj pri razvoju aplikacij za Android ali primerljivih izkušenj pri razvoju programske opreme;

– sposobnost pisanja čiste, berljive in kvalitetne kode,

– dokazljivo poznavanje OOP / OOD / Patterns, TDD, CI, podatkovnih struktur in algoritmov,

– izkušnje z zagotavljanjem kakovosti, unit-testiranjem in standardnimi praksami kodiranja,

– aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika.

Kakšne osebe iščemo?

Si želiš delati v visokotehnološkem in dinamičnem podjetju? So tvoje kvalitete neodvisnost, odgovornost, samoiniciativnost in doslednost? Se ponašaš z dobrimi komunikacijskimi veščinami in opaziš tudi najmanjšo podrobnost? Znanje o IPTV / OTT in video tehnologiji pa je še dodaten plus!

Kaj nudimo?

Nudimo delo v mladem in sodelovalnem kolektivu, delo v sproščenem in fleksibilnem delovnem okolju, mentorstvo, veliko delovnih izzivov in pestrost delovnih izkušenj. Postanite del uglednega in strokovnega tima, kjer boste dobili priložnost za dokazovanje svojih sposobnosti.

O Beenius-u

Napajajo nas tehnološki izzivi, katere prinaša nenehno spreminjajoča se industrija interaktivne televizije. Te izzive že od leta 2006 rešujemo za globalni trg, s fokusom na operaterjih, kateri želijo ponujati najnovejše rešitve (IPTV, OTT, HbbTV, Hybrid) svojim strankam. Iz tega naslova se lahko pohvalimo, da smo priznan inovator in te inovacije ponujamo industriji in našim strankam, sedaj že v petinpetdesetih državah sveta.

Izvajati projekte, kjer ponujaš lastni produkt, katerega umeščaš v celovito rešitev s partnerskimi komponentami je zahtevno, a hkrati svojstven izziv, saj so redka podjetja, ki poznajo sistemsko integracijo za medijski del.

Beenius ekipo druži želja po strukturiranjem pristopu k tehnološkem inoviranju, rasti znanja znotraj ekipe, izvajanje projektov širom sveta in pa razvoj lastne platforme za interaktivno televizijo.

Imaš idejo, kako naj bi televizijo gledali jutri? Tvojo prijavo z življenjepisom pričakujemo na e-naslovu: careers@beenius.tv, s pripisom: Android developer, najkasneje do 11.3.2019.