Razvojni inženir zalednih sistemov – JAVA (m/ž)

beenius-careers-marketing-assistant-2018-blog-header

Napajajo nas tehnološki izzivi, katere prinaša nenehno spreminjajoča se industrija interaktivne televizije. Te izzive že od leta 2006 rešujemo za globalni trg, s fokusom na operaterjih, kateri želijo ponujati najnovejše rešitve (IPTV, OTT, HbbTV, Hybrid) svojim strankam. Iz tega naslova se lahko pohvalimo, da smo priznan inovator in te inovacije ponujamo industriji in našim strankam, sedaj že v petinpetdesetih državah sveta.


Izvajati projekte, kjer ponujaš lastni produkt, katerega umeščaš v celovito rešitev s partnerskimi komponentami je zahtevno, a hkrati svojstven izziv, saj so redka podjetja, ki poznajo sistemsko integracijo za medijski del.


Beenius ekipo druži želja po strukturiranjem pristopu k tehnološkem inoviranju, rasti znanja znotraj ekipe, izvajanje projektov širom sveta in pa razvoj lastne platforme za interaktivno televizijo.


Iščemo izkušenega razvojnega inženirja za prenos interaktivne digitalne televizije. Najboljšemu kandidatu ponujamo zaposlitev na zanimivem delovnem mestu:

»RAZVOJNI INŽENIR ZALEDNIH SISTEMOV – JAVA (m/ž)«

Odgovorni boste za načrtovanje, razvoj, verifikacijo in dokumentacijo programske opreme ter za kakovost končnega izdelka.

Zahtevane kompetence, izkušnje in znanja:

  • Znanje in motivacija za učenje naslednjih tehnologij: Java / J2EE / mikro servisi in povezane vsebine (Jboss, Kumuluzee, Wildfly Swarm, Spring Boot, EJB, MDB), SQL, noSQL, Linux OS,
  • Znanje in/ali zanimanje za učenje arhitekturnih konceptov »cloud«, »high availability«, »elasticity«, »robustness«,
  • Znanje in/ali interes za učne procese »continuous integration«, »continuous delivery«,
  • Poznavanje tehnologije IPTV in OTT je prednost,
  • Aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika

Kaj nudimo?

Delo v mladem in sodelovalnem kolektivu, delo v sproščenem in fleksibilnem delovnem okolju, mentorstvo, veliko delovnih izzivov in pestrost delovnih izkušenj.

Vašo prijavo z življenjepisom pričakujemo na e-naslovu careers@beenius.tv, s pripisom »Java_Developer«.

Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.