Iščemo iOS razvojnega inženirja ali inženirko!

beenius-karierna-priloznost-ios-razvijalec-blog-header

Iščemo iOS razvojnega inženirja ali inženirko! Želiš delati v mladi ekipi ter v prijetnem in podpornem okolju? Beenius ekipa razvija programsko opremo za interaktivno digitalno televizijo za napredne operaterje v 45 državah po celem svetu. Preveri opis dela, pošlji svoj CV in se pridruži ekipi, ki oblikuje prihodnost televizije!

Odgovornosti:

Prispevanje h kakovosti produtka z razvojem aplikacij, usklajenih s celotno sistemsko arhitekturo in razvojem testnih primerov.

Zahtevane kvalifikacije:

– delovne izkušnje na področju razvoja programske opreme;

– izkušnje dela na platformi iOS,

– odlično znanje iOS / ObjectiveC / Swift, OOP / OOD / Patterns, TDD,

– poznavanje pojmov sodobnega razvoja mobilnih aplikacij, storitev REST,

– izkušnje z zagotavljanjem kakovosti, testiranje enot in standardne kodne prakse,

– aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika.

Kakšne osebe iščemo?

Si želiš delati v visokotehnološkem in dinamičnem podjetju? So tvoje kvalitete neodvisnost in odgovornost? Znanje o IP in IP-TV pa je še dodaten plus!

Kaj nudimo?

Delo v mladem in sodelovalnem kolektivu, delo v sporščenem in fleksibilnem delovnem okolju, mentorstvo, veliko delovnih izzivov in pestrost delovnih izkušenj.

O Beenius-u

Napajajo nas tehnološki izzivi, katere prinaša nenehno spreminjajoča se industrija interaktivne televizije. Te izzive že od leta 2006 rešujemo za globalni trg, s fokusom na operaterjih, kateri želijo ponujati najnovejše rešitve (IPTV, OTT, HbbTV, Hybrid) svojim strankam. Iz tega naslova se lahko pohvalimo, da smo priznan inovator in te inovacije ponujamo industriji in našim strankam, sedaj že v petinpetdesetih državah sveta.

Izvajati projekte, kjer ponujaš lastni produkt, katerega umeščaš v celovito rešitev s partnerskimi komponentami je zahtevno, a hkrati svojstven izziv, saj so redka podjetja, ki poznajo sistemsko integracijo za medijski del.

Beenius ekipo druži želja po strukturiranjem pristopu k tehnološkem inoviranju, rasti znanja znotraj ekipe, izvajanje projektov širom sveta in pa razvoj lastne platforme za interaktivno televizijo.

Prijavo z življenjepisom nam pošljite na e-naslovu zaposlitev@beenius.tv. Vaše prijave bomo obravnavali zaupno.